XCount Handleiding 2012

Taken

 
Taken
 
1Deze functie is het zelfde als in het menu Bestand. Zie Importeer Shop Orders.
 
2Als u met ShopFactory en Globecharge Manager werkt, en u werkt daar ook nog eens de betalingen handmatig bij dan kan XCount deze betalingen overnemen zodat de Orders die betaald zijn in behandeling genomen worden.
 
Wij raden u aan om te kiezen uit de XCount Manager of de Globecharge Manager, want waarom zou u alles dubbel willen bijhouden?
 
De XCount Manager is veel krachtiger en bespaart u veel werk en tijd.
 
 
3Met deze functie wordt voor elk Bankboek dat ingesteld is om afschriften in te lezen een Webrowser geopend. De URL's verwijzen naar de Login pagina's van de betreffende Bank, zodat u sneller kunt inloggen om de afschriften te downloaden.
 
4Heeft u een afschrift van betalingen via Globecharge dan kunt u deze inlezen. Alle betaalde orders worden in behandeling genomen.
5Hiermee leest XCount meteen alle bankafschriften van de verschillende Banken in en zoekt naar betalingen die achteraf zijn gedaan. Alle betaalde orders worden in behandeling genomen.
6Alle Orders die in behandeling zijn genomen worden doorlopen. Zijn de artikelen op voorraad, dan worden de artikelen uit de voorraad gehaald en wordt de status op Verzenden gezet. Als Orders volledig uit voorraad leverbaar zijn, dan worden deze klaar gezet voor verzending. Als er artikelen besteld moeten worden dan worden deze automatisch in een Inkooporder geplaatst voor de desbetreffende leverancier.
7Toont alle nog niet verzonden Inkooporders. Met de rechtermuistoets kunt u een order selecteren en verzenden per e-mail of afdrukken. Door deze actie wordt de status van alle Orders die op Te Bestellen staan overgezet naar de status Besteld.
8Deze functie toont alle Inkooporders die reeds verzonden of afgedrukt zijn. U kunt dan met de rechtermuistoets aangeven of alle artikelen zijn geleverd, maar u kunt ook de binnengekomen aantallen handmatig opgeven. De geleverde artikelen worden direct in het artikelenbestand bijgeboekt. Nu kunt u weer via punt 6 proberen bestaande orders uit te leveren met de nieuwe voorraad.
9Alle Pakbonnen automatisch aanmaken voor de Orders met status Afleveren.
10Alle Pakbonnen automatisch afdrukken zodat u de verzending gereed kunt maken.
11Alle Facturen automatisch aanmaken voor de Orders met status Afleveren.
12Alle Facturen automatisch afdrukken zodat u deze kunt verzenden.
Copyright XCount 1993..2012