XCount Handleiding 2012

Importeer Shop Orders

 
Voordat XCount orders gaat importeren van de webshops wordt onderstaand scherm getoond zodat u weet dat alles goed werkt en u kunt zien hoeveel orders er zijn geplaatst. Met de knop Importeren komt u in het volgende scherm waar de u de adressen kunt controleren en als dat nodig is corrigeren.
 
 
Importeer Shop Orders
 
Alle adressen die nog niet in het adressenbestand van de administratie voorkomen of geteeltelijk overeenkomen met adressen in de administratie worden vooraf getoond. Onderstaand adres lijkt wel op een door XCount gevonden adres, maar dit is duidelijk een andere klant. De naam, het huisnummer en het e-mail adres wijken immers af.
 
 
Na het corrigeren van het nieuwe adres drukt u op de knop "Dit nieuwe adres toevoegen en gebruiken" waarna de order wordt ingelezen. U hoeft natuurlijk niet alle schoonheidsfoutjes er uit te halen, maar dit is slechts een voorbeeld.
 
 
Hier ziet u het volgende adres. Er is geen enigzins gelijk adres gevonden en alles is netjes door de klant ingevuld dus dit adres gewoon toevoegen en gebruiken.
 
Als alle orders zijn ingelezen dan kunt u met de Manager de orders controleren en afhandelen
 
 
Copyright XCount 1993..2012