XCOUNT - Administratieve software

Het is geen product...
...maar een oplossing!

Oplossingen

XCount is een volwaardig administratieprogramma voor de ZZP-er en voor het klein bedrijf.

Voor alle duidelijkheid zijn er slechts twee uitvoeringen beschikbaar. U hoeft dus niet zelf een pakket samen te stellen, maar slechts te kiezen uit een van de twee oplossingen.

De eerste oplossing is XCount Standaard. Dit programma is voor de gehele financiele administratie en heeft alle functies en rapporten die u van een volwassen administratieprogramma kunt verwachten.

De tweede oplossing is XCount Plus. Deze is gelijk aan XCount Standaard, en heeft daarnaast ook alles in huis voor het zakelijke gedeelte van uw administratie zoals Offertes, en verwerking van Orders. Ook kunt u met XCount Plus een of meer webwinkels koppelen (zie Shopfactory webwinkel) waardoor er dus een totaal oplossing ontstaat.

Om snel alles te weten te komen over XCount kunt u de Handleiding in PDF openen.

Of u leest de Online Handleiding.

 1. xcountstandaard

  XCount Standaard licentie per 12 maanden

  € 198,00

  Met XCount Standaard beschikt u over een complete oplossing voor het voeren van uw financiële administratie. Door de directe verwerking en duidelijke standaard rapporten heeft u binnen een paar muisklikken uw cijfers op het scherm, in een PDF bestand of in Excel.

  Met XCount Standaard kunt u uw BTW en ICP aangifte gemakkelijk zelf doen.

  Met XCount Standaard heeft u een betrouwbare boekhoudoplossing in handen die u helpt om uw financiële bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te voeren.

  Met XCount Standaard kunt u ook factureren in verschillende talen en valuta's. XCount kiest automatisch de taal en valuta die u bij de klant hebt opgegeven.


  Bekijk meer >>
 2. XCouNTextra

  XCount Extra licentie per 12 maanden

  Het volledige programma met orderverwerking via de XCount Order Manager
  € 396,00

  Alles in een programma, van Offerte naar Order naar Factuur en naar Pakbon. U kunt via het Artikelenbestand of vrije omschrijving op elke grootboekrekening boeken. Tekstregels maken als toelichting kan natuurlijk ook. Zodra u de Factuur maakt is deze direct verwerkt in de Financiele Administratie en zichtbaar in alle overzichten.

  En heeft u een of meerdere webwinkels dan kunt u deze allemaal koppelen aan uw Ordersysteem. Voor elke webshop kunt u zelfs een eigen Factuur Layout maken.

  Met de XCount Order Manager kunt u met een enkele muisklik alle Orders overzien en verwerken. Alle Orders die uit voorraad geleverd kunnen worden krijgen meteen de status Verzenden. Orders die niet uit voorraad leverbaar zijn krijgen automatisch de status Bestellen, en XCount maakt direct de Inkoop Orders voor u. Deze kunt u zelf aanpassen en per e-mail verzenden waardoor in al die Orders de status op Besteld wordt gezet. Zodra de goederen zijn binnengekomen wordt de voorraad aangepast en kunt u weer opnieuw met een enkele muisklik gaan uitleveren. Zodra de voorraad is veranderd zal XCount dit automatisch doorgeven aan de webshop. Dus ook als u via de XCount Kassa verkoopt wordt de voorraad automatisch bijgewerkt.


  Bekijk meer >>