XCOUNT - Administratieve software

Het is geen product...
...maar een oplossing!

XCount Extra licentie per 12 maanden

Het volledige programma met orderverwerking via de XCount Order Manager

XCouNTextra

Alles in een programma, van Offerte naar Order naar Factuur en naar Pakbon. U kunt via het Artikelenbestand of vrije omschrijving op elke grootboekrekening boeken. Tekstregels maken als toelichting kan natuurlijk ook. Zodra u de Factuur maakt is deze direct verwerkt in de Financiele Administratie en zichtbaar in alle overzichten.


En heeft u een of meerdere webwinkels dan kunt u deze allemaal koppelen aan uw Ordersysteem. Voor elke webshop kunt u zelfs een eigen Factuur Layout maken.


Met de XCount Order Manager kunt u met een enkele muisklik alle Orders overzien en verwerken. Alle Orders die uit voorraad geleverd kunnen worden krijgen meteen de status Verzenden. Orders die niet uit voorraad leverbaar zijn krijgen automatisch de status Bestellen, en XCount maakt direct de Inkoop Orders voor u. Deze kunt u zelf aanpassen en per e-mail verzenden waardoor in al die Orders de status op Besteld wordt gezet. Zodra de goederen zijn binnengekomen wordt de voorraad aangepast en kunt u weer opnieuw met een enkele muisklik gaan uitleveren. Zodra de voorraad is veranderd zal XCount dit automatisch doorgeven aan de webshop. Dus ook als u via de XCount Kassa verkoopt wordt de voorraad automatisch bijgewerkt.