XCOUNT - Administratieve software

Het is geen product...
...maar een oplossing!

Recensies

Xcount verwerkt snel en eenvoudig mijn hele administratie en heeft boekhouden voor mij eenvoudiger gemaakt dan ooit!

Jan Osinga, Selfhealing Praktijk Jan & Jantsje Osinga.

 

Voor ons bedrijf hadden wij een webwinkel nodig. Wij kozen daartoe voor Shopfactory. Shopfactory bleek een automatische koppeling te hebben naar XCount, zodat bestellingen automatisch in onze orderportefeuille komen. Met een druk op de knop kan je dan in XCount een orderbon, pakbon en een factuur maken. Dat was na te hebben gewerkt met Exact een hele verademing. Een breed scala aan overzichten, die snel en duidelijk inzicht geven in de stand van zaken is in het pakket begrepen. De overschakeling van Exact naar XCount was probleemloos. XCount biedt daarnaast een sterke ondersteuning, die je snel op weg helpt als je het zelf even niet weet. Kortom, wij zijn buitengewoon blij met XCount.

Dick Fasseur, Heledirn.

Na een intensieve zoektocht  in diverse administratie software, wat het meeste geschikt is om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en wat geheel aansluit op een webshop met veel bestellingen is voor ons XCount ver weg het beste product. Wij werken er al jaren met veel plezier mee! Wij besparen hierdoor heel veel tijd. De mogelijkheden en de snelheid zijn niet terug te vinden in andere administratie pakketten die er standaard op de markt zijn.  Ook de service  van de helpdesk is buitengewoon goed en kundig, zonder dat je met allemaal verschillende afdelingen en groepen te maken hebt. Al met al een grote aanrader om voor XCount te kiezen.

Sander van der Kruk
www.natuurlijkgoed.org

 Wij werken al sinds 1999 met zeer grote tevredenheid met XCount, zelfs zonder veel boekhoudkennis. Naar ons idee is het een van de beste en voordeligste boekhoudprogramma’s.  De direct bereikbare overzichten , ook in grafische vorm, maken het programma zeer compleet. Vrijwel meteen konden wij er routineus mee omgaan en alles doen wat voor de financiële administratie en sturing in een bedrijf nodig is. En als we het even niet meer weten dan is men onmiddellijk bereikbaar om ons direct weer verder te helpen!

Fred van der Linden